Поділитись:

Троє борців із Волині здобули медалі на чемпіонаті світу з грепплінгу

Субота, 26 серпня 2023, 16:52
Троє борців із Волині здобули медалі на чемпіонаті світу з грепплінгу

Троє волинських спортсменів у складі молодіжної національної збірної привезли нагороди з чемпіонату світу з грепплінгу-2023, який відбувся у польському місті Варшава.

Як повідомив головний тренер одного з луцьких спортклубів і керівник федерації грепплінгу Волині Михайло Савчук, спортсмени зробили суттєвий внесок в загальну скарбничку збірної, – пише Суспільне.

З його слів, два «срібла» для Волині здобули лучани Дмитро Петріщєв, який змагався у ваговій категорії 63 кг, та Захар Гончарук (вагова категорія 85 кг).

«Ми повертаємось назад у Луцьк з крутим результатом та новим досвідом. Це був конкурентний і сильний чемпіонат. Для волинських грепплерів це був перший і дуже результативний досвід виступу на топовому UWW WORLD GRAPPLING CHAMPIONSHIP», – зазначив лучанин Михайло Савчук.

Ще один волинянин Іван Поремчук боровся у ваговій категорії 92 кг. Йому вдалося отримати бронзову нагороду.

Також збірну Волині, розповів керівник обласної федерації, представляли ще двоє борців – Максим Торчило та Дмитро Бориков, проте обидва поступилися сильнішим супротивникам в 1/4 фіналу змагань.

Михайло Савчук додав, що участь у чемпіонаті світу з грепплінгу-2023 взяли пів тисячі борців із 32-ох країн. Молодіжна українська збірна посіла друге місце у світовому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів