Поділитись:

Кіт увірвався в будинок сусідів і наробив шкоди на абсурдно велику суму

П'ятниця, 01 вересня 2023, 03:18
Кіт увірвався в будинок сусідів і наробив шкоди на абсурдно велику суму

Неслухняний кіт влаштував хаос у будинку, в якому за відсутності власників триває ремонт. Це може обійтися «котомамі» в кругленьку суму. 

Як пише Newsweek, власниця тварини-бешкетника розповіла на Mumsnet, що тварина випадково змогла потрапити в помешкання сусідів на вихідних, однак не змогла самотужки вибратися через те, що в помешканні встановлені «розумні» двері для котів, що вміють зчитувати мікрочіпи і пропускають тільки чотирилапих з «правильном» чіпом, – передає УНІАН.

Коли будівельники повернулися на об’єкт після вихідних і визволили кота, стало відомо, що він встиг зіпсувати пофарбовані стіни та підлогу. Тепер власники помешкання вимагають у власниці кота значну суму компенсації за заміну забрудненого килима, зіпсованої ламінованої підлоги, перефарбування стін зі слідами лап та підвіконня та інший дрібний ремонт.

«Я сподівалася, що вони сприймуть усе це позитивно, як власники котів, і ми будемо сміятися над цим, станемо новими друзями з котами. Але вони просто вибухають! Вони запропонували, щоб я заплати 1600 фунтів стерлінгів. … Чи варто відмовитися платити цю суму? У мене навіть немає цієї суми в наявності, мені потрібно було б отримати кредит», – питає жінка і уточнює, що сусіди не прийняли її пропозицію зробити необхідний ремонт самотужки замість виплати.

Думки коментаторів розділилися. Одні кажуть, що сусіди вимагають завелику суму, інші стверджують, що платити за завдані твариною збитки – обов’язок власниці.

«1600 фунтів стерлінгів, це жарт. Вибачте, звучить жахливо», «А я вважаю, що ви поводитесь нерозсудливо. Ваш кіт завдав шкоди, вам доведеться платити», – пишуть коментатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів