Поділитись:

Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)

П'ятниця, 01 вересня 2023, 18:43
Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)

Нацгвардійці мають можливість відточити свої навички, вивчити нові тактичні дії, вдосконалити координацію та комунікацію.

Про це розповідають на фейсбук-сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України м.Луцьк

В злагоджені застосовуються симуляції різних типів бойових дій, використання спеціальних технічних засобів, як правильно реагувати на вибухи і постріли та злагоджено відпрацьовувати бойові завдання, вчасне надання першої медичної допомоги та евакуація з поля бою тощо.

«Під час практичних занять на полігоні я засвоїв тактичні навички, зокрема рух та вибір вогневих позицій, якомога скритніше підходити до уявного ворога та знешкоджувати», – розповів гвардієць Сівер.

Бойове злагодження у військових частинах проходить усі військовослужбовці, певний часовий проміжок відведений для всебічної підготовки та забезпечення високого рівня особового складу до дій в різних умовах.

«Після тренувань проводиться аналіз виконаних завдань особовим складом, щоб постійно покращувати свої навички, адаптуватися до нових викликів та розвивати злагодженість», – пояснює командир підрозділу.

Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото)Волинські гвардійці відточують майстерність в польових умовах (фото) 

Нагадаємо: у Луцькій нацгвардії служать 20-річні трійнята, які разом боронили Київщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 квітня 2024
19 серпня 2023
11 серпня 2023
08 серпня 2023
07 серпня 2023
27 липня 2023
21 липня 2023
18 липня 2023
10 липня 2023
01 липня 2023