Поділитись:

Відомий співак приїхав з концертом до луцьких нацгвардійців (фото)

П'ятниця, 21 липня 2023, 12:08
Відомий співак приїхав з концертом до луцьких нацгвардійців (фото)

Перед волинськими гвардійцями виступив співак Андрій Кіше

У виконавця заплановано кілька концертів на Волині. Для підрозділу гвардійців він виконав акустичну програму з піснями, які часто лунають у радіо-ефірах, – розповіли у Військовій частині 1141 Національної гвардії України міста Луцьк.

Відомий співак приїхав з концертом до луцьких нацгвардійців (фото) Відомий співак приїхав з концертом до луцьких нацгвардійців (фото) 

«Окрім виступів із комерційними концертами, ми намагаємося відвідати і військових, завдяки яким маємо можливість тримати гітари в руках, – сказав співак. – Були в Краматорську, Слов’янську, Лимані, Запоріжжі. У Луцьку частину заробітку від виступів віддамо на потреби місцевого волонтерського штабу». 

Кіше відомий також як шоумен, і для військовослужбовців він приготував веселий конкурс із ексклюзивним призом.

Гвардійці також мали чим здивувати гостя. Коли співак запропонував разом виконати знамениту «Черемшину», тенор Юрій Литвинюк, який служить в одній із рот військової частини, охоче продемонстрував свій талант. 

«Я слухаю багато української музики, і бачу, що її рівень дуже зріс. І сьогоднішній живий виступ Кіше, його спілкування із залом також про це свідчать», – поділився враженнями гвардієць Іван.

Відомий співак приїхав з концертом до луцьких нацгвардійців (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів