Поділитись:

У Луцьку підприємцям розкажуть, як почати власну справу

Четвер, 07 вересня 2023, 19:00
У Луцьку підприємцям розкажуть, як почати власну справу

12 вересня у центрі Дія.Бізнес у Луцьку юристка Юлія Габрук проведе перший тренінг з авторського курсу «Як почати власну справу: юридичні аспекти». Його тема – «Що треба знати про залучення персоналу на початку роботи бізнесу».

Для кого цей курс?

Авторський курс «Як почати власну справу: юридичні аспекти» – це серія тренінгів для досвідчених підприємців та початківців. Експертка розробила навчання, щоб кожен міг легко і доступно засвоїти юридичні знання і використовувати їх для потреб власного бізнесу.

Юлія – засновниця Адвокатського бюро «Юлії Габрук», спеціалістка із 8-річним досвідом юридичної практики.

Головне про курс:

Навчання складається із 4 модулів та триватиме до 3 жовтня. Під час кожного модулю на вас чекає тренінг і практичне персональне завдання для кращого засвоєння матеріалу. Окрім цього, кожен підприємець зможе проконсультуватися з Юлією Габрук щодо юридичних аспектів власного бізнесу. Протягом усього курсу ви матимете підтримку та зворотний звʼязок від експертки в спільному чаті. По завершенню навчання учасники, які відвідали всі тренінги та виконали завдання, отримають сертифікати.

Разом із Юлією Габрук ви:

  • легко засвоїте юридичні аспекти на кейсі власного бізнесу
  • навчитеся уникати типових помилок під час складання договорів та іншої документації
  • отримаєте дієві поради від спікерки, щодо юридичних нюансів вашої компанії
  • покращите свою обізнаність у юридичних питаннях вашого підприємства

Ознайомитися детальніше з програмою курсу та темами та датами проведення кожного з тренінгів можна на сайті центру Дія.Бізнес у Луцьку.

  • Старт: з 12 вересня по 3 жовтня
  • Кількість тренінгів – 4
  • Коли: 17:00-19:00
  • Де: вул. Богдана Хмельницького, 26, 4 поверх

Внесок за участь: 2 000 грн 

Кількість місць обмежена: 15 місць

Реєстрація обов’язкова 

Хочете знати більше про можливості навчання для підприємців та розвитку бізнесу в Луцьку? Переходьте на сайт та в соцмережі центру. 

Центр Дія.Бізнес у Луцьку створений за приватні кошти підприємців для розвитку підприємців. Центр відкрито з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння Волинської обласної військової адміністрації та за підтримки компаній ideil, redesign та UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Центр оперується ГО «Діджитал вектор».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024