Поділитись:

Соліст Latexfauna на відео зробив кунілінгус у своєму новому кліпі

П'ятниця, 08 вересня 2023, 13:11
Соліст Latexfauna на відео зробив кунілінгус у своєму новому кліпі

Український інді-поп гурт Latexfauna випустив «найвідвертіший кліп в історії українського шоу-бізнесу».

Це відео на пісню Masandra, реліз якої відбудеться 15 вересня, – пише The Village.

Відео зняте одним кадром і складається з однієї сцени «художньої еротики», каже гурт. Режисером кліпу став українсько-ізраїльський кліпмейкер Інді Хайт

«Давайте без лишньої скромності. Ми зняли найвідвертіший кліп в історії українського шоу-бізнесу. Тепер ви розумієте наше життєве кредо «лизати мед прямо з вулика», а хто цього не робе, той ​​– бідолаха, сорян. І якщо ви хочете подивитися на процес зйомок сього шедевру від пана Інді Хайта, то підписуйтеся на наш OnlyFans, там ви побачите всі нюанси зйомок. А всі гроші з ваших підписок ми направимо на закупівлю дронів для ЗСУ»,  – коментують музиканти.

Довідково:

Latexfauna – український інді-рок гурт, який створили у 2015 році. Наприкінці вересня 2022-го гурт випустив свій другий альбом «Сенбернар». Ми розпитали фронтмента гурту Діму Зезюліна про творчість як ескапізм, музику під час війни й натхнення грою Red Dead Redemption 2. Діма Зезюлін в інтервʼю подкасту «Простими словами» також розповів про те, як експериментує із суржиком і наркотиками заради творчості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів