Поділитись:

Юним «зіркам» важкої атлетики з Волині подарували планшети з нагоди Дня спорту (фото)

П'ятниця, 08 вересня 2023, 14:28
Юним «зіркам» важкої атлетики з Волині подарували планшети з нагоди Дня спорту (фото)

П’ятеро вихованок Камінь-Каширської спортивної школи, які у складі української збірної з важкої атлетики встановлюють рекорди України та Європи, завойовують найвищі нагороди та прославляють Волинь за межами країни, отримали цінні подарунки від Благодійного фонду «Сучасна Україна» з нагоди Дня фізкультури та спорту України.

Про це повідомила пресслужба БФ «Сучасна україна».

Команда благодійного фонду на чолі з очільником Володимиром Гавришем вирішила підтримати неймовірно талановитих вихованок Федерації важкої атлетики Камінь-Каширського району Катерину Малащук, Олександру Чмух, Софію Козак, Анну Король та Марію Чмух та подарували спортсменкам планшети.

Дівчата тренуються на базі відділення важкої атлетики дитячо-юнацької спортивної школи Камінь-Каширської міської ради під керівництвом Богдана та Валентина Андрусів та вже завоювали звання переможниць та призерок Чемпіонатів Європи та Світу з важкої атлетики серед юніорів, що проходили цього року в Молдові та Албанії.

На чемпіонаті Європи з важкої атлетики U 15, що відбувався в Молдові, Катерина Малащук завоювала дві золоті та одну срібну медалі. Також вона встановила два нові рекорди Європи.

Золоту медаль у скарбничку області на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики у Польщі виборола Софія Козак. Юна спортсменка має звання майстра спорту України, багаторазова чемпіонка України, учасниця чемпіонату Європи серед дівчат у 2021 році та абсолютна чемпіонка Європи серед дівчат до 15 років у 2022 році.

Анна Король – майстер спорту України, чемпіонка України до 15 років, срібна  призерка чемпіонату  Європи серед дівчат до 15 років у 2022 році.

Олександра Чмух – майстер спорту України, дворазова чемпіонка України до 13 років, чемпіонка України до 15 років, бронзова  призерка чемпіонату Європи серед дівчат до 15 років у 2022 році. Рекордсменка України. 

Марія Чмух – призерка чемпіонатів України та чемпіонатів Європи.

Юним «зіркам» важкої атлетики з Волині подарували планшети з нагоди Дня спорту (фото)Юним «зіркам» важкої атлетики з Волині подарували планшети з нагоди Дня спорту (фото)Юним «зіркам» важкої атлетики з Волині подарували планшети з нагоди Дня спорту (фото)Юним «зіркам» важкої атлетики з Волині подарували планшети з нагоди Дня спорту (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів