Поділитись:

У Луцьку просять покращити механізм встановлення МАФів для малого бізнесу (фото)

Понеділок, 11 вересня 2023, 16:45
У Луцьку просять покращити механізм встановлення МАФів для малого бізнесу (фото)

У Луцьку просять внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради, аби на конкурс виставляли кожен торговий лот окремо, адже зараз їх подають групами по декілька лотів.

Про це депутатка від фракції Громадянський Рух «СВІДОМІ» Алла Надточій повідомила на своїй сторінці у фейсбук.

«До приймальні Громадянського руху «Свідомі» звернулися підприємці, які в умовах воєнного стану та постійної економічної нестабільності, не можуть конкурувати з представниками великого бізнесу. Йдеться про місця розміщення тимчасових споруд (кіосків та малих магазинчиків). Орієнтовно пів року тому виконком міськради прийняв рішення про об’єднання в один лот по декілька, а іноді й до десяти місць для встановлення тимчасових споруд. Це не дозволяє малим підприємцям брати участь у конкурсах на лоти, в яких включено більше ніж одне місце для торгівлі», – пише депутатка.

У Луцьку просять покращити механізм встановлення МАФів для малого бізнесу (фото)

За словами Алли Надточій, багатьом представникам малого бізнесу доводиться фактично виживати, бо далеко не кожен з них може дозволити собі сплачувати оренду за кілька торгових точок. Депутатка вважає, що малому бізнесу треба йти на зустріч.

Тому вона подала на розгляд найближчого засідання виконкому пропозицію внести зміни до відповідного рішення, щоб виставляти на аукціон кожен лот окремо.

Нагадаємо: депутатці Луцької міської ради Юлії Сачковській надали дозвіл розмістити торговий кіоск на бульварі Дружби Народів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів