Поділитись:

Хотів втекти з місця ДТП: у Луцьку п'яний на Renault влупився у Volvo

Вівторок, 12 вересня 2023, 17:01
Хотів втекти з місця ДТП: у Луцьку п'яний на Renault влупився у Volvo

У Луцьку п'яний водій на Renault влупився у Volvo. Drager показав 2,96 проміле. Такий показник перевищує максимально допустиму норму у майже 15 разів.

Про це 12 вересня повідомили у патрульній поліції Волинської області.

«Це сталося сьогодні, близько 11-ї години. В поліцію зателефонував чоловік та повідомив, що саме їхав вулицею Ковельською на своєму авто марки Volvo. Раптом у його автомобіль врізався інший, що рухалося позаду», – зазначили у повідомленні. 

Заявник вийшов з транспортного засобу, щоб з’ясувати ситуацію та помітив, що винуватець ДТП перебуває в алкогольному сп’янінні. Останній навіть хотів покинути місце ДТП, проте керманич Volvo не дозволив йому це зробити та затримав чоловіка до приїзду охоронців порядку.

Коли поліцейські прибули за вказаною адресою, то й справді виявили, що керманич Renault – нетверезий. Цю очевидну річ підтвердив і прилад Drager, який дав результат 2,96 проміле. Такий показник, до слова, перевищує максимально допустиму норму у майже 15 разів.

На громадянина патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

В цій автопригоді ніхто не постраждав, але вона ще раз доводить, яку небезпеку на дорозі може нести п’яний водій.

Хотів втекти з місця ДТП: у Луцьку п'яний на Renault влупився у VolvoХотів втекти з місця ДТП: у Луцьку п'яний на Renault влупився у VolvoХотів втекти з місця ДТП: у Луцьку п'яний на Renault влупився у Volvo 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів