Поділитись:

Продавав пістолети: у Луцьку затримали торговця зброєю (фото)

П'ятниця, 15 вересня 2023, 11:03
Продавав пістолети: у Луцьку затримали торговця зброєю (фото)

На Волині затримали 55-річного киянина, який займався перероблюванням й торгівлею зброєю.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Зловмисника викрили оперативники управління карного розшуку області спільно зі співробітниками Луцького районного управління поліції у співпраці зі слідчими та відділом кримінального аналізу. 

Правоохоронці встановили, що 55-річний киянин здійснював реалізацію вогнепальної зброї, зокрема, пістолетів. Поліцейські задокументували декілька таких фактів.

Учора, 14 вересня, за силової підтримки спецпризначенців КОРД, зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він в ізоляторі тимчасового тримання. Вилучену зброю направили на дослідження.

Під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого, поліцейські вилучили також знаряддя для перероблення та комплектуючі зброї та речові докази, які підтверджують його злочинну діяльність.

Нині вирішується питання про оголошення киянину підозри за статтею 263 (Збут вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Слідство триває.

Продавав пістолети: у Луцьку затримали торговця зброєю (фото)Продавав пістолети: у Луцьку затримали торговця зброєю (фото)Продавав пістолети: у Луцьку затримали торговця зброєю (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024