Поділитись:

Волинь отримала «швидку» від поляків (фото)

Вівторок, 19 вересня 2023, 18:00
Волинь отримала «швидку» від поляків (фото)

Волинь одна з чотирьох областей, яка отримала карету швидкої допомоги класу «C» від Польщі. А саме, транспорт в межах проєкту Interreg «Lubelskie dla Ukrainy» поляки передали: Волинській Львівській, Закарпатській та Рівненській областям.

Про це розповіли на фейсбук-сторінці Волинської ОВА.

Гуманітарну допомогу особисто передали представники Республіки Польща.

Волинь отримала «швидку» від поляків (фото) 

«Польща робить вклад не лише у перемогу України, а й перемогу добра над злом, а демократії над тиранією. Ми допомагали й будемо допомагати вам, адже сьогодні українці борються за незалежність усього європейського суспільства. Усі автомобілі швидкої медичної допомоги нові і сподіваюсь, вони гідно слугуватимуть медикам, адже вони рятують життя військових та цивільних», – наголосив Віцемаршалок Люблінського воєводства Збігнєв Войцеховський.

«Швидкі» допоможуть працювати медикам у найскладніших умовах, адже у ньому є необхідне медичне обладнання. Зокрема, кожне авто обладнане інфузоматами, дефибриляторами, моніторами пацієнта, відсмоктувачами, апаратами-ШВЛ. Також в межах гуманітарної допомоги області отримають кровозупинні засоби, турнікети, перев’язувальні матеріали та по одному генератору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів