Поділитись:

Волинянка взяла з банкомата чужі 10 тисяч гривень

Середа, 01 травня 2024, 19:52
Волинянка взяла з банкомата чужі 10 тисяч гривень

У Ковелі жінка взяла з банкомата чужі гроші,які через некоректну роботу касового апарату були списані з чужої банківської карти.

Наталія Г., яка раніше не була судимою, визнана винною у крадіжці чужих грошей з банкомата– йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду. Про це пише ВСН.

Перебуваючи біля банкомата «Ощадбанку», жінка побачила в отворі для видачі готівки 10 тисяч гривень, які через некоректну роботу касового апарату були списані з чужої банківської карти, та забрала кошти собі. Це трапилося 22 грудня 2023 року приблизно о 13:17 у Ковелі на вулиці Незалежності, 132.

«Допитана в судовому засіданні обвинувачена сказала, що розкаюється щиро у вчиненому, відчуває сором, просить вибачення у потерпілої та просить не призначати суворого покарання. Вона пояснила, що є не працевлаштованою та отримує дохід від тимчасових робіт, допомагаючи іншим по господарству, проживає з мамою похилого віку, син проходить військову службу за мобілізацією, тому кошти були для неї значними. Маючи намір зняти кошти з карти мами, вона побачила у банкоматі чужі гроші та спокусилася», - йдеться у дописі.

Потерпіла Валентина М. в суді підтвердила відшкодування грошей і додала, що не бажає покарання для підсудної, що змушена була звернутися до правоохоронних органів із заявою, оскільки працівники банку відмовилися від надання допомоги.

На думку суду, обвинувачена вчинила кримінальне правопорушення, яке за наведеною у ст. 12 Кримінального кодексу України класифікацією віднесене до тяжкого злочину.

Суддя Тетяна Денисюк призначила покарання у виді п’яти років позбавлення волі, яке замінила на один рік іспитового терміну.

Втім, вирок може бути оскаржений до Волинського апеляційного суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів