Поділитись:

Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)

Автор: Ольга Зейлик |
П'ятниця, 22 вересня 2023, 13:06
Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)

Співак Олександр Положинський, родом з Луцька і наразі служить у лавах ЗСУ, опинився на хвилі популярності, сколихнувши спільноту укртві.

Днями виконавець написав у своєму акаунті про те, що не знає, як гармонійно вписатися в Твіттер.

«Принципів не розумію, приколів не доганяю, тенденції не вкурюю, сленгу не знаю. Коменти мої дотепні теж не заходять. І стати молодшим років на 25 ніяк не зможу. Що робить? Може краще випилятися звідсіля - й не мучити ні себе, ні людство?» – йдеться у його твіті.

У реплаях (відповідях, - ред.) користувачі з притаманною українській спільноті ноткою постіронії, жартами почали радити, як Сашку таки влитися «у колектив».

Активність на сторінці виконавця зросла, як і зросла кількість підписників. Станом на 21 вересня у Положинського було трохи більше, ніж 1 600 підписників, а 22 вересня їхня кількість перевалила за 3 700.

Сам співак уже активно дискутує з аудиторією, жартує і коментує. Деякі його шанувальники вже навіть почали робити меми про нього.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зібрали для вас найцікавіші коментарі в українській спільноті Твіттера.

Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї)Сашко Положинський яскраво увірвався у Твіттер (найсмішніші реплаї) 

Нагадаємо: нещодавно співак Положинський поскаржився на штраф від муніципалів у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів