Поділитись:

Google оновив курс з основ штучного інтелекту

Вівторок, 26 вересня 2023, 01:53
Google оновив курс з основ штучного інтелекту

Google вдосконалив курс з основ штучного інтелекту, яким можуть скористатися українці, що бажають розвинути свій бізнес за допомогою АІ.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації України, – передає Укрінформ.

«Вдосконалені «Основи АІ» вже доступні для перегляду. Отримайте ще більше практичної інформації про штучний інтелект в оновленому курсі від Google», – йдеться в повідомленні.

До уваги користувачів пропонується 36 відео середньою тривалістю 5 хвилин, які допоможуть опанувати знання з практичного використання сучасних технологій.

Наголошується, що після завершення курсу буде виданий сертифікат від Projector Institute за підтримки Google.

Курс «Основи АІ» створено Google за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту із розвитку підприємництва Дія.Бізнес і Projector Institute.

Як повідомлялося, Міністерство економіки України уклало меморандум з освітньою платформою Projector Institute щодо підтримки ветеранів. Projector Foundation проводитиме тренінги для ветеранів про те, як правильно почати власну справу, як написати бізнес-план або створити бізнес-модель, і надаватиме менторські консультації у Creative&Tech індустріях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів