Поділитись:

Жінка знайшла павука-гіганта у своєму офісі: це була вагітна самка

Четвер, 28 вересня 2023, 04:39
Жінка знайшла павука-гіганта у своєму офісі: це була вагітна самка

Деббі Еллвуд з Австралії знайшла велетенського вагітного павука у своєму офісі.

Як розповіла жінка у розмові з Newsweek, вона намагалася взяти до рук папку з документами, але щось швидко пробігло по її передпліччю та руці, а потім сховалося за степлером, – пише УНІАН. 

Жінка зазначила, що не боїться павуків, але ця ситуація її спантеличила. У штаті Квінсленд немає таких гігантських видів. Елвуд не хотіла завдавати шкоди павуку, але їй потрібно було швидко вивести його зі свого кабінету. 

Вона повільно прибрала безлад зі свого столу та накрила павука великою місткістю, зафіксувала дно з павуком своїм ноутбуком та винесла його на вулицю.

Еллвуд каже, що особина поводилася дуже спокійно, але їй було трохи моторошно з нею контактувати.

Фахівці ідентифікували павука по фото. З'ясувалося, що це вагітна особина родини павуків Sparassidae, яка мешкає у джунглях.

Австралійські павуки-мисливці – це група великих довгоногих павукоподібних, яких можна зустріти на більшій частині континенту. За даними Австралійського музею, було виявлено 94 різні види австралійських мисливців, деякі з яких досягають розмаху ніг до 15 см.

Вони здебільшого живуть під корою дерев, у тріщинах стін, під камінням і колодами. Однак вони також відомі тим, що потрапляють у машини та будинки людей.

Павуки відкладають яйця в яєчний мішок за межами свого тіла, але поки самка тримає яйця у своєму тілі, її називають «вагітною».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів