Поділитись:

У Луцьку за проїзд беруть 15 гривень: містяни обурені (фото)

Автор: Максим Косюр |
Вівторок, 03 жовтня 2023, 18:19
У Луцьку за проїзд беруть 15 гривень: містяни обурені (фото)

У Луцьку один з перевізників на міжміському маршруті встановив ціну за проїзд по місту в 15 гривень.

Про це в обурливому дописі розповіла Юлія Матвійчук.

«А не задешево, шановний перевізник Варшава Віктор Миколайович «Луцьк – Рожище (Дубище)», ви берете з лучан за проїзд по місту аж 15 грн. Натомість інші беруть 10 грн. Чи у Вас дизпаливо якісніше? Чому така вартість проїзду!?» – зазначає дописувачка.

Фото з допису пані ЮліїФото з допису пані Юлії

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» намагалися зв'язатися з паном Віктором, аби той роз'яснив, чому на його маршруті встановлена саме така вартість маршруту та від чого це залежить, але, на жаль, на дзвінки він не відповідає. 

Віктор ВаршаваВіктор Варшава

До слова, вартість проїзду в міських маршрутках у Луцьку становить 14 гривень і востаннє її змінювали 15 червня. Тоді це пояснювали підвищенням вартості палива та комплектуючих для обслуговування транспортних засобів.

Нагадаємо: журналісти порівняли вартість проїзду в міському електротранспорті, маршрутках та метро в українських містах та дізналися, де найдешевше їздити у громадському транспорті. Наприклад, у Миколаєві вартість маршрутного квитка – найдорожча, а в Харкові взагалі містяни їздять безплатно. Щодо метро, то усюди ціни майже однакові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024