Поділитись:

Кабмін призначив ще трьох заступників міністра оборони

Четвер, 05 жовтня 2023, 12:14
Кабмін призначив ще трьох заступників міністра оборони

5 жовтня Кабінет Міністрів призначив ще трьох нових заступників міністра оборони.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 5 жовтня, Кабмін призначив:

  • Гаврилюка Івана Юрійовича заступником міністра оборони України;
  • Гайдера Станіслава Мечеславовича заступником міністра оборони України;
  • Кліменкова Дмитра Олеговича заступником міністра оборони України.

Міністр оборони Рустем Умєров повідомив, що Іван Гаврилюк стане заступником з питань військово-технічної політики.

За його словами, Гаврилюк – генерал-лейтенант. У квітні-серпні 2022 року був головою робочої групи України в координаційному центрі з надання допомоги у Німеччині, раніше – радник командувача сил логістики ЗСУ та керівник головного управління логістики – заступник начальника Генштабу ЗСУ.

«Найважливіші завдання – розвиток ОВТ Сил оборони, перепрофілювання українського ОПК на номенклатуру НАТО та тісне співробітництво з країнами партнерами», – зазначив Умєров.

Дмитро Кліменков – заступник з питань закупівель.

Раніше працював комерційним директором АТ «Укртрансгаз».

Умєров зазначив, що за час роботи йому вдалося на понад 50 % перевиконати план з закачування газу до підземних сховищ та на 15 % збільшити кількість клієнтів-нерезидентів.

До цього працював першим заступником голови ФДМУ, директором з інфраструктури та логістики МАУ та керівником великих проєктів e шведській компанії «Еріксон».

Ключові пріоритети на посаді: стандартизація, систематизація, дієвий контроль та цифровізація закупівель, створення поетапного алгоритму закупівель та контролю, повноцінний запуск Агенції нелетальних закупівель.

Станіслав Гайдер – заступник з питань інституційного розвитку.

Гайдер – керівник цифрової трансформації НАЗК. На попередній посаді займався стратегічним плануванням агенції за методологією цілей та ключових результатів (OKRs) де було переналаштовано ключові бізнес-процеси. Під його управлінням запущено Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції та ін.

Пріоритет – розбудова стійкої та цілісної інституції Міноборони, яка спирається на дані та забезпечує прозорість і підзвітність.

Нагадаємо:27 вересня Кабмін призначив трьох нових заступників міністра оборони. Тоді уряд призначив Юрія Джигира, Наталію Калмикову та Катерину Черногоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів