Поділитись:

Руда Джесі знайшла «травку» на волинському кордоні (фото)

Четвер, 05 жовтня 2023, 11:10
Руда Джесі знайшла «травку» на волинському кордоні (фото)

Службовий пес винюхав наркотики пункті пропуску «Устилуг», що на Волині.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської митниці.

«Середньостатистично за добу пункт пропуску «Устилуг» перетинає понад 1,5 тисячі транспортних засобів, в яких виїжджає або повертається в Україну більше 4 тисяч людей. Уявіть, яке різноманіття індивідуальних запахів переміщують вони у своїх машинах, особистих речах, товарах, наїдках, напоях і так далі. Не губиться в цьому інтенсивному потоку службова собака митниці Джесі», – йдеться у повідомленні.

За її допомогою під сидінням водія легкового авто, що виїжджав з України через «Устилуг», було виявлено металевий гріндер.

У ньому містилась речовина темно-зеленого кольору, схожа на особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс. Вага знахідки брутто -  127,3 грам. 

«Правоохоронцям скероване повідомлення про правопорушення, що містить ознаки злочину. Його попередня кваліфікація встановлена за ознаками ст. 305 Кримінального кодексу.  Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Далі слово - за слідством», – зазначили у митниці.

Руда Джесі знайшла «травку» на волинському кордоні (фото) Руда Джесі знайшла «травку» на волинському кордоні (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів