Поділитись:

На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)

Понеділок, 15 квітня 2024, 11:13
На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)

Через митний пост «Устилуг» намагалися провезти майже 130 тисяч одиниць виробів корейської б'юті-індустрії загальною вартістю понад мільйон гривень.

Про це у понеділок, 15 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Краса іноді справді стає страшною силою. Коли споживачі готові платити тисячі за її збереження, а імпортери інноваційних рішень усіма засобами прагнуть мінімізувати митні платежі - все виливається у протоколи про порушення митних правил. Нещодавно такий запровадили на митному посту "Устилуг"», – йдеться у дописі.

Повідомляють, що українське підприємство під час ввезення косметики та одягу популярних брендів подало товаросупровідні документи з неправдивими відомостями одночасно щодо відправника, одержувача, найменування, кількості товару, необхідні для визначення його митної вартості.

Волинські митники встановили цей факт у ході повного митного огляду вмісту багажного відділення мікроавтобуса, який ввозив цей вантаж. Як наслідок, на склад митниці попрямувало майже 130 тисяч одиниць виробів корейської б'юті-індустрії. Попередньо, їхня вартість оцінюється у понад мільйон гривень.

Митники нагадують, що відповідно до ч. 1 ст. 483 Митного кодексу, дії, спрямовані на приховування товарів від митного контролю шляхом подання неправдивих відомостей про них, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі від 50 до 100 відсотків вартості предметів правопорушення з можливою їх конфіскацією або без такої. Реальну вартість тимчасово вилученого краму невдовзі визначить товарознавча експертиза, замовлена митницею у ході розпочатого провадження.

Остаточні рішення у справі невдовзі прийматиме суд.

На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото)На Волинь намагалися провезти корейську косметику на понад мільйон гривень (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів