Поділитись:

Луцькому ОСББ міськрада відшкодує мільйон гривень

Автор: Максим Косюр |
Середа, 11 жовтня 2023, 10:14
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку ОСББ «Софії Ковалевської – 23» отримає компенсацію за утеплення будинку від міської ради у розмірі мільйона гривень.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконкому міськради.

«Об’єднання співвласників виконало у своєму будинку енергоефективні та енергозберігаючі заходи. Для здійснення цих заходів виникла потреба у залученні кредитних коштів, що і зробило ОСББ «СОФІЇ КОВАЛЕВСЬКОЇ-23», уклавши кредитний договір з АБ «УКРГАЗБАНК» на здійснення енергозберігальних заходів», – йдеться у пояснювальній записці.

Усі необхідні розрахунки зі співвласниками багатоквартирного будинку має провести департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Після прийняття рішення ОСББ, зазначають у проєкті рішення, зацікавлені у виконанні енергоефективних та енергозберігаючих заходів у своїх будинках, мають можливість проводити ці заходи з залученням власних коштів, кредитних, спонсорських, бюджетних та економити при цьому енергоресурси у своїх будинках, заощаджуючи при цьому власні кошти

Нагадаємо: у Луцьку біля одного з ОСББ зводять житловий комплекс. Газопровід до новобудови захотіли прокласти через прибудинкову територію ОСББ «Дім 125», а вона – приватна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024