Поділитись:

На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото)

Четвер, 19 жовтня 2023, 18:52
На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото)

На міжнародній дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин проводять роботи, які дозволять покращити стан проїзду та підвищити безпеку руху.

Про це 19 жовтня повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області

«Найбільше зосереджені на відтинку від міста Ковеля до пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ», що є одним з найбільш завантажених пунктів пропуску на українсько-польському кордоні», – йдеться у повідомленні. 

У рамках експлуатаційного утримання на цій ділянці проведено ліквідацію вибоїн та інших деформацій дорожнього покриття, у тому числі суцільними картами та пневмоструменевим методом. Загалом відремонтували 31 500 м2 проїзної частини.

Майже на всій протяжності «варшавки» в межах Волинської області поновили дорожню розмітку. Її нанесли на 144 км та на 46 пішохідних переходах.

Нині дорожньо-ремонтні бригади приводять до ладу технічні засоби організації дорожнього руху та підтримують належний санітарний і естетичний стан цієї важливої транспортної артерії:

  • проводять заміну зношених чи пошкоджених дорожніх знаків та сигнальних стовпчиків, забезпечують їх видимість.
  • прибирають сміття в місцях зупинки громадського транспорту та в смузі відведення дороги.

Якісне транспортне сполучення та належна прикордонна дорожня інфраструктура із країнами Євросоюзу є запорукою економічної та продовольчої безпеки нашої держави, особливо в умовах війни. Тому прикордонній дорозі М-07, якою здійснюються перевезення гуманітарних та експортних вантажів, цьогоріч приділяють особливу увагу.

На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото)На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото)На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото)На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото)На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото)На трасі Київ – Ковель – Ягодин ремонтують вибоїни і міняють знаки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів