Поділитись:

Що у Луцьку робили DZIDZIO, Горбунов і Пономарьов (фото)

П'ятниця, 20 жовтня 2023, 11:04
Що у Луцьку робили DZIDZIO, Горбунов і Пономарьов (фото)

У Луцьку на благодійному вечорі виступили зірки української естради, щоб зібрати гроші для волинської бригади ТрО.

Про це повідомив волонтер Сергій Тимчук.

«Друзі радий повідомити Вас, що наш Великий збір на РЕР Rantelon DTS-2458(2 050 000грн) для 100 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Завершено», – зазначив він. 

«Дякуємо Максиму Ткаченку, Валерію Стернійчуку та Анатолію Костику за організацію благодійної вечері на Волині, завдяки якій вдалось остаточно закрити наш збір «Сотка на Сотку» також Олександу Пономарьову, Михайлу Хомі та ведучому Юрію Горбунову», – йдеться у дописі.

За словами волонтера, вечір поєднав улюблені пісні артистів та благодійний аукціон, з ексклюзивними лотами від зірок шоу-бізнесу, митців, політичних та громадських діячів.

«Дуже скоро ми з захисниками з Сотки, придбаємо антидроновий комплекс завеземо його на донбас і зробимо повний звіт придбання та передачі!» – пише волонтер.

Що у Луцьку робили DZIDZIO, Горбунов і Пономарьов (фото)Що у Луцьку робили DZIDZIO, Горбунов і Пономарьов (фото)Що у Луцьку робили DZIDZIO, Горбунов і Пономарьов (фото)Що у Луцьку робили DZIDZIO, Горбунов і Пономарьов (фото)Що у Луцьку робили DZIDZIO, Горбунов і Пономарьов (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів