Поділитись:

На трасі Луцьк – Володимир легковик збив жінку й злетів з дороги в поле (фото)

Субота, 21 жовтня 2023, 11:02
На трасі Луцьк – Володимир легковик збив жінку й злетів з дороги в поле (фото)

На автодорозі Луцьк – Володимир внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждала 60-річна пішохідка – вона у лікарні у важкому стані.

Про це повідомило «Суспільне».

ДТП трапилась у п'ятницю, 20 жовтня, близько 15:00, поблизу села Березовичі Володимирського району: легковик Peugeot збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході, після чого злетів з дороги і виїхав у поле.

Зі слів очевидців, жінка вийшла на зупинці з автобуса та йшла на перехід, аби перейти на іншу сторону траси.

Водій визнав, що в аварії винен, оскільки поспішав і не дотримався правил дорожнього руху. Чоловік їхав з Володимира у Луцьк, не впорався з керуванням і злетів з дороги в поле орієнтовно за 50 метрів від пішохідного переходу.

Як розповів завідувач центральної оперативно-диспетчерської служби Волинського центру екстреної меддопомоги Станіслав Лінік, 60-річну жінку у важкому стані доставили у Володимирське територіальне медичне об'єднання з діагнозом «політравма».

На місці працювала слідчо-оперативна група.

Деталі автопригоди – згодом.

На трасі Луцьк – Володимир легковик збив жінку й злетів з дороги в поле (фото)На трасі Луцьк – Володимир легковик збив жінку й злетів з дороги в поле (фото)На трасі Луцьк – Володимир легковик збив жінку й злетів з дороги в поле (фото)На трасі Луцьк – Володимир легковик збив жінку й злетів з дороги в поле (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів