Поділитись:

На Волині чоловік хотів купити горілку, але порізав сусіда ножем (відео)

Понеділок, 23 жовтня 2023, 10:36
На Волині чоловік хотів купити горілку, але порізав сусіда ножем (відео)

Волинянин Володимир пішов до сусідки купити пляшку горілки, але потрапив у бійку, в якій поранив чоловіка ножем і отримав понад сім років позбавлення волі. Проте відсидів він тільки один рік, бо вирок вдалось скасувати. Зараз справу розглядають ще раз, бо ж чоловік запевняє, що то була самооборона.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Усі події сталися ще у травні 2015 року. Обвинувачений каже, що ця дата стала для нього переломною, а до цього життя тільки почало налагоджуватися: була дружина, народилась дитина і помирився із тещею. Саме того вечора родина вирішила відзначити примирення, але на застіллі забракло спиртного, тому Володимир і пішов до сусідки по пляшку. На подвір'ї чоловік зустрів доньку господині з двома чоловіками.

«Сиділи там два хлопці і Юля, вони якийсь костьор палили. Схоже, що усі були не тверезі. Я покликав її маму та витягнув гроші, Юля їх побачила і почала до мене чіплятися. Підійшов її хлопець до неї, вони перешепталися і стали чатувати мене на виході, у мене не було шляхів відступити», – розповідає свою версію обвинувачений.

Коли той почав виходити, на нього й напали, а в результаті один з чоловіків отримав ножове поранення. У сюжеті зазначають, що причиною нападу на Володимира могла бути тисяча гривень, яку побачила донька сусідки та її друзі.

Вже у 2016 році чоловіка засудили на 7 років за умисне тілесне ушкодження. За словами підсудного, його покинула дружина, а дитину віддали у сиротинець. Через рік апеляційний суд скасовує вирок. Зараз справу розглядають знову та переглядають усі письмові докази. Мали й допитати свідків, але ті на суд не прийшли, хоч і були належно повідомлені про це.

Як каже сам Володимир, йому вдалося порозумітися із нападниками, але на суд вони чомусь не з'явилися.

Нагадаємо: у Камінь-Каширському районі раніше судимий 38-річний чоловік вкрав у 68-річного односельця мотокосу – за це йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів