Поділитись:

Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)

Вівторок, 24 жовтня 2023, 15:48
Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)

У Луцькому зоопарку під час свята гарбуза показували відвідувачам гарбузи різного розміру, перці та квасолю. А також мали нагоду охочі мали нагоду спостерігати перетворення гарбузового насіння на олію.

Про це 24 жовтня повідомили на фейсбук-сторінці звіринцю.

«Фермерка Наталя Боярчук знає про рослини більше, ніж будь-яка енциклопедія. І тому Свято гарбуза у нас без неї не обходиться. Цьогоріч виставка відвідувачів дивувала. Мали і гарбузи на кожен розмір та смак, і найрізноманітніші перці й квасолю. А ще усі охочі могли спостерігати магію перетворення гарбузового насіння на олію. І навіть скуштувати її», – йдеться у повідомленні. 

Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото)Перетворювали насіння на олію: що ще у Луцькому зоопарку робили на святі гарбуза (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
07 квітня 2024