Поділитись:

Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)

Четвер, 26 жовтня 2023, 16:02
Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)

На Волині прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали відомчі нагороди.

Про це повідомили у пресслужбі Волинського прикордонного загону. 

Відзнаки прикордонникам 26 жовтня вручив заступник Голови служби генерал-майор Вадим Ченчик.

За мужність та професіоналізм, проявлені під час виконання військового обов’язку, відзнаками Голови Держприкордонслужби України нагороджено військовослужбовців Волинського прикордонного загону, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині.

«Ці нагороди заслужені. Ви виконуєте бойові завдання із забезпечення недоторканості нашого кордону. Своєю відданою службою подаєте приклад не лише для персоналу загону, а й для усіх, хто нині захищає Україну», – зазначив Ченчик.

Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)Волинські прикордонники, які брали участь в активних бойових діях на Донеччині, отримали нагороди (фото)

Нагадаємо: у Луцьку військовослужбовці, призвані на службу до прикордонного відомства, склали присягу на вірність Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 травня 2024
29 квітня 2024
26 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024