Поділитись:

Володимир Дантес запустив ютуб-канал: разом з Монатіком розповідає про культуру (відео)

Четвер, 26 жовтня 2023, 22:50
Володимир Дантес запустив ютуб-канал: разом з Монатіком розповідає про культуру (відео)

Співак Володимир Дантес запустив свій ютуб DANTES Live.

Там вже вийшов перший випуск проєкту «Будинок культури».

«Будинок культури — це проєкт, в якому ми з командою вирішили влаштувати тур деокупованими та профронтовими містечками країни. І не просто так заїхати в гості, а влаштувати в 10 будинках культури 10 культурних івентів – від літературних читань до рейву! В кожній серії в мене буде новий співведучий, з яким ми разом подорожуєм, знайомимся з крутими людьми в місцевих громадах, а наприкінці програми виступаємо на одній сцені. А разом з нами виступають місцеві митці та музиканти. Словом, попереду купа крутих знайомств і творчих колаб», – каже Дантес.

«Дебютна серія проєкту «Будинок культури», у якій разом MONATIK робимо першу культурну інʼєкцію в деокупованому Ворзелі, на Київщині», – йдеться в описі до відео.

У відео показує Будинок культури Ірпеня, який зруйнувала російська армія, і розказує про плани його відбудови. Там розглядали одну з робіт Бенксі – ту, що була на стіні дому, а тепер в рамі 

«Говоримо про те, як змінилась сучасна українська культура і ще... як змінились стосунки пар під час війни - знайомимось із роботами Марії Примаченко, котрі були врятовані місцевими з палаючого музею в Іванкові», – каже він у першому випуску.

Скільки всього буде випусків – поки що невідомо. Як і те, хто звідки буде наступне відео та хто там буде співведучим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів