Поділитись:

Samsung Galaxy Tab A8 – практичний планшет за доступною ціною

Субота, 28 жовтня 2023, 21:20
Samsung Galaxy Tab A8 – практичний планшет за доступною ціною

Унікальні можливості планшетного комп'ютера Samsung Galaxy Tab A8 роблять його універсальним та практичним під численні завдання. З його допомогою можна розважатися, переглядати фільми та різні відео, працювати, виконувати домашні завдання та багато іншого. Весь набір функцій у будь-якому випадку буде актуальним.

Характеристики пристрою скромні, але їх достатньо для виконання мінімальних завдань. Ознайомитись з ним можна тут https://comfy.ua/ua/plane-table-computer/brand__samsung__plansh_ser__samsung-galaxy-tab-a8/, де є детальні технічні параметри та характеристики, фотографії для візуальної оцінки та актуальна ціна. Крім самого планшета, комплект поставки включає зарядний пристрій, кабель, гарантію, інструкцію та інструмент, щоб виймати SIM-карту.

Дисплейний модуль

У планшеті використовується бюджетна матриця TFT, діагональ екрану 10,5 дюймів, він займає 80% загальної площі передньої частини. Дисплей захищений ударостійким склом, запобігаючи появі подряпин та інших дефектів. Серед додаткових характеристик можна назвати такі моменти:

  • роздільна здатність – 1920x1200 пікселів;
  • щільність пікселів – 216 ppi;
  • співвідношення сторін – 16:10.

Через заокруглені кути з планшетом зручніше працювати, а використання захисного чохла забезпечить як захист, так і комфортні умови при тривалому використанні пристрою.

Камера

Основний об'єктив має роздільну здатність 8 Мп. Спалаху немає, але є функція автоматичного фокусування. Зйомка відео можлива з роздільною здатністю FullHD, а частота становить 30 кадрів в секунду. Фронтальна камера має роздільну здатність 5 Мп, що дозволить з комфортом розмовляти в месенджерах та знімати селфі. Як і основна камера, за допомогою фронтального модуля також можна знімати відео в такій самій роздільній здатності.

Технічні характеристики

Габаритні розміри планшета становлять 161.9 х 246.8 х 6.9 мм, а вага – 508 грам. Як операційна система використовується Android 11. При бажанні можна виконати оновлення. Серед навігаційних систем можна виділити модулі GPS, ГЛОНАСС, Beidou та Galileo. Надається підтримка Bluetooth 5.0 для зручного зв'язку з іншими девайсами та пристроями.

За продуктивність відповідає процесор Unisoc Tiger T618, що має 2 ядра по 2.0 ГГц та 6 по 1.6 ГГц. Конфігурації можуть бути різні: 3 Гб ОЗУ та 32 Гб вбудованої пам'яті, 4 Гб ОЗУ та 64 Гб, а також 4 Гб та 132 Гб. Встановлено батарею ємністю 7040 мАг, і її достатньо на 9-10 безперервного активного використання.

Надрукувати
мітки:
коментарів