Поділитись:

Мешканці гуртожитку у Луцьку бояться згоріти живцем через «неадекватну» сусідку (відео)

Вівторок, 31 жовтня 2023, 19:43
Мешканці гуртожитку у Луцьку бояться згоріти живцем через «неадекватну» сусідку (відео)

Нещодавно у Луцьку на вулиці Ніла Хасевича у гуртожитку трапилась пожежа. Мешканці гуртожитку нарікають на одну з сусідок і побоюються, аби та знову не вчинила пожежу.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Вже неодноразово мешканці гуртожитку потерпали від сусідки Оксани Унгер. Кажуть, що вона неодноразово влаштовувала пожежі та погрожувала розправою мешканцям.

Обвуглені стіни, спалена електромережа, пошкоджені двері та вікна – в такому стані знаходиться другий поверх гуртожитку після пожежі.

Одна з мешканок будинку Оксана Мельник розповідає, що мешкає тут з чоловіком та двома дітьми. Жінка хвилюється за свою родину, каже, що куди тільки не зверталась, аби навести лад у гуртожитку, але результату немає.

Мешканці гуртожитку у Луцьку бояться згоріти живцем через «неадекватну» сусідку (відео) 

«Зараз вона зносить речі в туалети загального користування. Ми боїмось нової пожежі, бо це за стіною. З чоловіком ночами по черзі не спимо, чергуємо», – розповідає лучанка.

Коли знімальна група перебувала у гуртожитку, до своєї кімнати, від якої залишилось лише згарище, повернулась Оксана Унгер, яку сусіди звинувачують у підпалі.Коментувати щонебудь журналістам жінка відмовилась.

Відомо, що у жінки є двоє синів. Один з них – неповнолітній. У службі у справах дітей Луцької міської ради повідомили, що цю  ситуацію тримають на контролі.

«Дитина у віруючих. Забрали за згодою матері. Дитина доглянута, все добре», – каже начальник служби у справах дітей Луцької міської ради Федір Шульга.

Після пожежі,  яка трапилась 8 жовтня, мешканці будинку написали заяву до правоохоронних органів.

«Поліцейській в межах своєї  компетенції намагаються вирішити питання, проводять профілактичні бесіди,  складають адмін протоколи. Також, після одного із звернень, жінку доставляли до психіатричної лікарні, однак лікарні наступного дня її виписали. Поліція не має права виселяти громадянку з її помешкання, тому рекомендуємо мешканцям клопотати до органів місцевого самоврядування, які можливо допоможуть врегулювати ситуацію», – каже речниця ГУНП у Волинській області Марина Балдич.

Люди побоюються, що наступний інцидент, який трапиться в гуртожитку, може бути смертельним, тому закликають органи місцевого самоврядування допомогти  у цій ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів