Поділитись:

Сокира, праска, пилосос: подробиці злочину на Волині

Вівторок, 07 листопада 2023, 11:08
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Волині судили чоловіка за крадіжки побутового майна. 

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду.

Наприкінці серпня 2022 року, чоловік у селі Лишнівка знайшов на дорозі ключ. Підібравши знахідку, він вирішив перевірити чи не підійде ключ до одного будинку. Замок спрацював, і обвинувачений увійшов у будинок.  

Усередині він побачив сумку, в яку вирішив згребти майно. Серед цінних для нього речей був телевізор, пилосос, праска, електрочайник, акустичні колонки, кухонні ножі, сокира та інші побутове й кухонне начиння. Накрадене добро вартувало потерпілій 7 921 гривню. 

Окрім цього, злочинець у кінці травня 2022 року проник до ще одного будинку, зірвавши скобу на вхідних дверях. Звідти чоловік виніс електричний тример та електричний подовжувач довжиною 50 метрів, обікравши власника на 1 963 гривні. Увесь набуток чоловік вирішив використовувати для власного вжитку. 

Крадій визнав свою вину й просив суд суворо не карати. Під час судового засідання одна з потерпілих виголосила, що каяття підозрюваного нещире. Обвинувачений і раніше вчиняв крадіжки в їхньому селі, проте люди не звертались у поліцію.

За її словами, він є злою людиною, якого бояться власні діти, про що відомо всім мешканцям села. Тому потерпіла оголосила, що покарання повинно бути суворим. Обидвоє просили призначити покарання  у виді позбавлення волі.

Суд врахував їх прохання й ухвалив призначити обвинуваченому п`ять років позбавлення волі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів