Поділитись:

Смерть далекобійника з Луцька в черзі на кордоні: що відомо

Неділя, 12 листопада 2023, 09:23
Смерть далекобійника з Луцька в черзі на кордоні: що відомо

Заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач підтвердив інформацію про смерть українського водія перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин», де триває страйк польських перевізників.

Про це він написав у фейсбуці.

«Сьогодні (11 листопада, – ред.) у своїй вантажівці перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин» помер український водій, що планував перетнути кордон. Це сталось на парковці міста Хелм, неподалік від пункту пропуску», – йдеться в повідомленні.

У той же час для уникнення маніпуляцій та загострення ситуації навколо блокування кордону заступник міністра закликає використовувати виключно офіційну інформацію.

Відомо, що 54-річний чоловік того дня приїхав на парковку та залишився очікувати там на перетин кордону.

Остаточна інформація про причини смерті буде повідомлена польською прокуратурою після вивчення всіх деталей, проте наразі немає підстав вважати, що смерть сталася через неприродні причини. 

Раніше повідомлялося, що померлий був водієм машини MAN з номером АС 1034 НС. Автомобіль зареєстрований на юридичну особу в Луцьку.

Нагадаємо: рух вантажівок на пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» нині заблокований через страйк польських перевізників, який розпочався 6 листопада. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України 13 листопада проведе зустріч на кордоні з представниками польської влади та перевізниками для розблокування пунктів пропуску. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
13:01
10:44
29 квітня 2024
12:19
28 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024