Поділитись:

У Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантом

Понеділок, 13 листопада 2023, 09:03
У Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантом

У Володимирі попрощались попрощались із загиблим штаб-сержантом Олесандром Новосадом.

12 листопада громада Володимира провела в останню дорогу 46-річного мешканця села Федорівка Олександра Новосада, – інформує Володимирівська міська рада.

Траурний кортеж мешканці зустрічали навколішки зі слізьми на очах. Попрощатись та віддати останню шану Герою до храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії прийшли його рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади та небайдужі жителі.

Штаб-сержант Олександр Новосад був мобілізований до лав Збройних сил України у вересні минулого року. Відтоді воював та захищав незалежність рідної країни у найгарячіших точках фронту.

Життя захисника обірвалось 10 листопада на Харківщині від важких поранень, які отримав внаслідок ворожого обстрілу. В Олександра залишалась мама та син.

Поховали загиблого захисника з усіма військовими почестями на Федорівському кладовищі.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантомУ Володимирі прощалися з загиблим на Харківщині штаб-сержантом 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів