Поділитись:

Monatik випустив дитячу інтерактивну книжку (фото)

Вівторок, 14 листопада 2023, 11:42
Monatik випустив дитячу інтерактивну книжку (фото)

«Книга мрій» — це дебютна книга популярного українського артиста, співака, волонтера, саундпродюсера та композитора з Луцька — MONATIKа, яка уже доступна до передпродажу у багатьох книгарнях.

Інтерактивне видання з наліпками, віконцями, розмальовками та шаблонами допоможе усвідомити дітлахам, наскільки важливо залишатися вірними своїм мріям та рухатися до них, незалежно від обставин, – розповіли у видавництві Книголав.

Автор переконаний, що кожен може бути справжнім супергероєм у своєму власному житті на шляху до здійснення найпотаємніших мрій. З нею дітлахи зможуть фантазувати, бавитися і розважатися: намалювати власного мрієзвіра, написати листа собі в майбутнє та навіть послухати пісні співака під час читання за qr-кодом у книзі. А головне — створити і зберегти власну найдивовижнішу мрію, та все, що для цього потрібно — увімкнути уяву та поринути у світ мрій разом із чарівною книжкою.

«…сталося так, що через повномасштабну війну деякі плани довелося зупинити, змінити або відкласти. Тільки-от мрії війна не зупинила! Навпаки, ми мріємо ще наполегливіше і віримо, що наші бажання здійсняться. Тому що ми сильні! Настільки, щоб оберігати свої мрії, пам’ятати їх, а значить — пам’ятати себе малими, щирими і зануреними у різнобарвні пригоди фантазії», – каже MONATIK.

Monatik випустив дитячу інтерактивну книжку (фото)Monatik випустив дитячу інтерактивну книжку (фото)Monatik випустив дитячу інтерактивну книжку (фото)Monatik випустив дитячу інтерактивну книжку (фото)  

Довідково:

MONATIK — український артист, саундпродюсер, композитор, суддя танцювального шоу «Танці з зірками» та тренер вокальних шоу «Голос. Діти» та «Голос країни» на телеканалі «1+1». Співак підкорив головний концертний майданчик України «НСК Олімпійський», та з перших днів війни допомагає українцям з деокупованих та прифронтових територій. Постійно дає виступи для наших військових та їхніх сімей. Його музика є справжньою музичною терапією, яка лікує та зашиває душі. Дмитро проживає у Києві з дружиною Іришею та виховує двох синів — Данила та Платона. За період повномасштабного вторгнення MONATIK зосередився на волонтерській діяльності — зокрема, артист дає концерти у прифронтових зонах для військових, сімей полонених бійців, освітян та лікарів. Під час туру з програмою «ART Оборона» артистові вдалося виділити понад 700 000 євро благодійним Фондам UNITED24, «Охматдиту», Фонду Маші Єфросиніної, та різним військовим бригадам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів