Поділитись:

Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)

Вівторок, 14 листопада 2023, 15:40
Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)

Осінь у Луцьку – не час для депресії. Це чудова можливість для прогулянок вуличками з ароматною кавою під улюблені пісні та для затишних посиденьок з друзями у кав'ярнях.

Коли дощить, вулиці наповнюються запахом пожовклого опалого листя. У калюжах можна зловити відображення обважнілого неба, яке загрозливо нависає над головою дощовими хмарами. А від пронизливого вітру хочеться міцніше закутатись у щось тепле.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зафіксували для вас ці моменти.

Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото)Пожовтіле листя та обважніле небо: який має вигляд осінь в одному з луцьких парків (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів