Поділитись:

Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)

П'ятниця, 17 листопада 2023, 13:52
Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)

У Луцьку запрацював новий магазин солодощів «Roshen», що на проспекті Волі, 1.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішили дізнатися, які там ціни та чи, бува, не дорожче там, ніж у звичайних супермаркетах.

Готуватися до відкриття працівники почали ще за тиждень і офіційно солодка крамниця розпочала роботу сьогодні, 17 листопада. На покупців тут чекають з 8:00 до 21:00. Вас привітно зустрінуть продавчині та, якщо потрібно, проконсультують і ознайомлять з асортиментом.

Щодо цін, то вони доволі демократичні і загалом не відрізняються від звичайних торгових точок. На полицях вже можна помітити червоні наклейки зі знижками. Популярні батончики з кокосом, горіхами та шоколадом тут коштують 13 гривень. Подарункові набори для дітей – є по 80 гривень.

До новорічних свят тут уже почали готуватися і полиці наповнили різдвяними подарунками для малечі. Шоколадні Санта-Клауси вже зі знижкою і їх можна придбати за 12, 16, 30 та 50+ гривень.

Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)Які ціни у новому магазині «Roshen» у Луцьку (фото)

Нагадаємо: у Луцьку планують дозволили підприємцям з 1 грудня 2023 року до 1 січня 2024 року продавати ялинкові дерева. Передік адрес, де будуть місця продажу, – за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів