Поділитись:

У селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчука

П'ятниця, 17 листопада 2023, 15:13
У селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчука

У селі Прилісному попрощалися з загиблим на Донеччині Віталієм Лук'янчуком.

16 листопада жителі Прилісного та усієї громади віддали останню шану Українському Герою 34-річному Віталію Лук’янчуку, який з кінця минулого року боронив нашу країну на сході України, – пише газета Нова доба.

10 листопада серце воїна зупинилось під час виконання бойових завдань у Донецькій області. Віталій був навідником оператором механізованого відділення.

Відспівали бійця в місцевому Свято-Троїцькому храмі, поховали на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями. Слова підтримки висловили священнослужителі, секретар Прилісненської ради Павло Мельничук, представник Першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким.

У селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчукаУ селі на Волині похоронили загиблого захисника Віталія Лук'янчука 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів