Поділитись:

Орбан закликав «виправити помилку» з відкриттям переговорів про вступ України до ЄС

Субота, 18 листопада 2023, 20:48
Орбан закликав «виправити помилку» з відкриттям переговорів про вступ України до ЄС

Прем’єр Угорщини Віктор Орбан повторив, що вважає помилкою відкриття переговорів про вступ України до Європейського Союзу, поки вона до цього «не готова».

Про це він повідомив на з’їзді своєї партії «Фідес» у суботу, пише «Європейська правда» з посиланням на угорське провладне видання Magyar Hirlap

Частина промови прем’єра Угорщини була присвячена баченню Європейського Союзу, де, на його думку, в найближчі місяці будуть «серйозні політичні баталії».

Серед них він згадав обговорення змін до бюджету й «виправлення помилкової обіцянки Україні розпочати переговори» про вступ із ЄС, «оскільки Україна зараз перебуває на відстані світлових років від Європейського Союзу». 

"Ми чинимо опір махінаціям брюссельських бюрократів, ми чинимо опір навалі мігрантів, ми чинимо опір гендерній пропаганді, ми чинимо опір ілюзіям війни, ми чинимо опір непідготовленому членству України в ЄС, ми чинимо опір "зеленим" ідеологіям, які все частіше демонструють ознаки комунізму і навіть якобінства», – заявляв Орбан.

Він також заявив, що Угорщина повинна не виходити з Євросоюзу, а змінювати його, бо без «радикальних змін» ЄС, на думку Орбана, «просто розвалиться».

«Ми не хочемо, щоб Європа і Угорщина перетворилися на музей просто неба», – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів