Поділитись:

Наслідки негоди: на 14 трасах перекрили рух транспорту

Понеділок, 27 листопада 2023, 09:31
Наслідки негоди: на 14 трасах перекрили рух транспорту

На території України внаслідок негоди на 14 автодорогах перекритий рух транспорту, у 16 областях знеструмлені населені пункти.

Про це у понеділок, 27 листопада, повідомив у телеграмі очільник МВС України Ігор Клименко.

Одеська область 

Найскладніша ситуація – на півночі та півдні регіону: снігові перемети сягають півтора метра. До ліквідації наслідків негоди залучені рятувальники, поліцейські, нацгвардійці, прикордонники.

Поблизу села Удобне прикордонники з автобусів евакуювали 42 людини, зокрема 10 дітей. За допомогою снігохода на трасі Ізмаїл – Рені рятувальники визволили 6 людей.

Відбуксовано понад 500 автомобілів, зокрема 14 автобусів та 12 автомобілів екстреної допомоги.

Надано допомогу 1624 особам, зокрема 93 дітям. З ознаками переохолодження до медиків звернулися 6 людей.

Миколаївська область

Перекритий рух на 10 ділянках доріг, перемети сягають 2 метрів. Підрозділи ДСНС залучалися до ліквідації наслідків негоди 49 разів, 75 автомобілів відбуксовано.

Черкаська область

Поблизу міста Кам’янка ускладнений рух. Поліцейські організували рух транспорту у реверсному режимі, близько 40 вантажних автомобілів зупинені на відстій. Рятувальники розгорнули пересувні пункти обігріву.

Кіровоградська область

Поблизу села Велика Виска ліквідований затор, 30 вантажних автомобілів стоять на узбіччі. Відбуксовано 164 транспортні засоби, 293 людям надана допомога.

Загалом на території України знеструмлені 2019 населених пунктів у 16 областях, 1370 вантажних транспортних засобів перебувають у місцях тимчасового відстою, відбуксовано 840 автомобілів.

Водіїв закликають уникати поїздок регіонами, де вирує негода. Якщо вам потрібна допомога – зверніться до екстрених служб за номерами 101 та 102. У регіонах працюють «пункти незламності» та пересувні пункти обігріву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів