Поділитись:

На автодорозі Луцьк – Львів «мерс» протаранив дерево: постраждали жінка і двоє маленьких дітей (фото)

Середа, 29 листопада 2023, 11:18
На автодорозі Луцьк – Львів «мерс» протаранив дерево: постраждали жінка і двоє маленьких дітей (фото)

На автодорозі Луцьк – Львів внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали 23-річна жінка, 5-річний хлопчик та немовля.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Львівської області.

ДТП трапилась у вівторок, 28 листопада, о 15:40 на автодорозі Львів – Луцьк у селі Сабанівка Червоноградського району: легковик Mercedes виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали троє пасажирів «мерседеса»: 23-річна жінка, 5-річний хлопчик та немовля, також хлопчик, віком один рік, усі жителі Львова, які були доставлені у лікарню.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій «мерседеса», 36-річний львів’янин, не впорався з керуванням.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

На автодорозі Луцьк – Львів «мерс» протаранив дерево: постраждали жінка і двоє маленьких дітей (фото)На автодорозі Луцьк – Львів «мерс» протаранив дерево: постраждали жінка і двоє маленьких дітей (фото)На автодорозі Луцьк – Львів «мерс» протаранив дерево: постраждали жінка і двоє маленьких дітей (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів