Поділитись:

Ніч, мороз, немає транспорту: у Луцьку патрульні допомогли мамі з дитиною

Понеділок, 04 грудня 2023, 13:14
Ніч, мороз, немає транспорту: у Луцьку патрульні допомогли мамі з дитиною

У Луцьку патрульні допомогли мамі з дитиною, які ввечері не могли потрапити до своєї домівки в іншому кінці міста.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Подія сталася у неділю, 3 грудня, незадовго до початку комендантської години. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що опинилася у безвихідній ситуації: на вулиці – дуже холодно, а вона з маленьким сином ніяк не може дістатися до своєї домівки в іншому кінці міста.

Інспектори вирушили за вказаною адресою, до міського РАЦСу, що на проспекті Соборності. Жінка розповіла їм, що в цьому районі Луцька була по стравах, однак дістатися додому не змогла, адже громадський транспорт в ту пору вже не курсував, а на таксі у жінки не було з собою грошей.

«Матір вирішила долати відстань пішки, але зрозуміла, що зробити це з малюком через морозну погоду буде важко та ризиковано для здоров’я. Тож, вона вирішила звернутися по допомогу до охоронців порядку. Жінку і її сина патрульні, звісно ж, не залишили в біді та доставили додому», – йдеться у дописі.

Патрульні радять: щоб не стати жертвою таких обставин, намагайтеся завжди мати з собою мінімальних запас коштів, коли йдете з дому. Якщо ж прикрість все ж виникла, ви завжди можете звернутися на лінію 102.

Ніч, мороз, немає транспорту: у Луцьку патрульні допомогли мамі з дитиною 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів