Поділитись:

На Волині нарікають на нерозчищені від снігу дороги

Автор: Максим Косюр |
Середа, 06 грудня 2023, 12:50
На Волині нарікають на нерозчищені від снігу дороги

На Волині нарікають на роботу снігоочисних служб, які не розчистили дороги у невеликих селах. Через це туди не може проїхати ні «швидка», ні громадський транспорт.

Про це йшлося під час засідання сесії Волинської обласної ради.

Депутат Ігор Волошинюк повідомив, що до нього неодноразово зверталися мешканці невеликих сіл, як-от Садів, Горзвин та Коршів. Вони нарікають на нерозчищені вулиці.

«У мене короткий запит щодо ситуації, яка склалася після снігопадів на вихідних. Жителі Садова, Горзвина та Коршева звернулися до мене. Дорога у ці села була заблокована протягом чотирьох днів. Діти не могли потрапити у школу, а швидка – до людей. Фактично люди були відрізані. Що там за підрядні організації, які виконують ті роботи? Треба якось ретельніше це чистити. Це серйозні проблеми й це тільки початок зими. Жодної машини не було, тільки у понеділок почали щось робити», – каже депутат.

Через ці проблеми облрада направить лист до обласної військової адміністрації, аби там якось повпливали на роботу снігоочисних служб.

Нагадаємо: близько опівночі ще один автомобіль швидкої допомоги, що прямував за викликом у с. Колпитів Локачинської громади, опинився й у сніговому заметі. До будинку літнього чоловіка, який очікував на медиків, залишалося близько 200 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів