Поділитись:

Трейлер GTA 6 вже зібрав понад 100 млн переглядів та встановив кілька рекордів (відео)

Четвер, 07 грудня 2023, 00:37
Трейлер GTA 6 вже зібрав понад 100 млн переглядів та встановив кілька рекордів (відео)

Від моменту випуску дебютного трейлера Grand Theft Auto VI пройшло трохи більше ніж доба, а статистика переглядів уже сягнула трьох рекордів. За 33 години після публікації відеоролик зібрав понад 100 мільйонів переглядів. 

Про це повідомляє сайт Guinness World Records, – пише Бабель.

Дебютний відеоролик по GTA VI став першим ігровим трейлером, який досяг 90 мільйонів переглядів за добу. Це також найбільший показник переглядів немузичного відео.

Rockstar Games вдалося побити рекорд блогера MrBeast з його 59,4 млн за 13 годин. Абсолютний рекорд серед усіх роликів на YouTube належить кліпу Butter групи BTS (108 млн переглядів за 24 години).

Трейлер також став найпопулярнішим роликом на каналі Rockstar, випередивши перший трейлер GTA V, який за 12 років зібрав близько 100,5 мільйонів переглядів.

Більше про трейлер Grand Theft Auto VI

5 грудня Студія Rockstar Games випустила перший трейлер довгоочікуваної гри Grand Theft Auto VI. Розробники представили двох головних персонажів майбутньої частини — Люсію та, ймовірно, Джейсона. Судячи з локацій в ролику, події розгортатимуться у віртуальному місті Вайс-Сіті, прообразом якого є Маямі.

Також у ролику з анонсом показали фрагменти катсцен із локаціями та кадри, за якими можна оцінити якість графіки, анімації та деталізацію персонажів, міст і всього, чим дивуватиме ігровий світ GTA VI. Розробники обіцяють, що це буде найбільша гра в серії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів