Поділитись:

Воїн 14-ї бригади під час реабілітації після поранення романтично освідчився коханій (фото)

П'ятниця, 08 грудня 2023, 23:11
Воїн 14-ї бригади під час реабілітації після поранення романтично освідчився коханій (фото)

На Волині військовий з 14-ї ОМБр Роман Шкода під час перебування на реабілітації після поранення освідчився коханій. 

«Війна не може зупинити життя, не може заборонити кохати, відчувати щирі та радісні емоції. Це відчув на собі наш земляк, військовий Роман Шкода, котрий боронить Україну від російського ворога, а нещодавно, скориставшись перебуванням на реабілітації після поранення, зробив найважливіший крок у своєму житті – освідчився коханій», – кажуть у Рожищенській міській раді.

Рожищанин Роман Шкода – контрактник Збройних сил України. Понад рік хлопець разом з побратимами з 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого – на передовій.

«Куп'янський напрямок – один з найгарячіших, тож можна лише уявити, що відчувають хлопці, коли смерть чатує на тебе щохвилини. Напевно, саме любов та підтримка найрідніших і додає їм сили боротися», – додали у громаді.

Перебуваючи на лікуванні та реабілітації після поранення у Харкові, Роман вирішив: війна не може заборонити йому бути щасливим. От і влаштував своїй коханій, яка приїхала на зустріч, романтичне освідчення з золотою каблучкою та пропозицією стати його дружиною. І почув таке жадане «Так!».

Воїн 14-ї бригади під час реабілітації після поранення романтично освідчився коханій (фото) 

Зі своєю коханою Юною родом з Переспи хлопець познайомився ще до повномасштабної війни. Тож їхнє кохання випробуване тривалою розлукою, постійними переживаннями та радістю коротких зустрічей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
12:49
15 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
14 березня 2024
12 березня 2024
29 лютого 2024
17 лютого 2024