Поділитись:

Рух вантажівок відновили: поляки завершили блокування ПП «Дорогуськ – Ягодин» (фото)

Понеділок, 11 грудня 2023, 15:05
Рух вантажівок відновили: поляки завершили блокування ПП «Дорогуськ – Ягодин» (фото)

Акція протесту польських перевізників перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин» завершилась, оформлення та пропуск через кордон вантажівок в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Про це у понеділок, 11 грудня, повідомила пресслужба Волинського прикордонного загону.

«За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні о 14-й годині (за київським часом) завершилася акція протесту польських перевізників перед пунктом пропуску "Дорогуськ – Ягодин".

Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі», – йдеться у повідомленні.

Водіїв просять врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

Прикордонники зазначили, що до блокади через цей пункт пропуску впродовж доби кордон перетинало 1200-1300 вантажівок, тоді як під час акції протесту за добу на в'їзд в Україну оформляли 100-130 вантажних автомобілів, на виїзд – близько 30.

Рух вантажівок відновили: поляки завершили блокування ПП «Дорогуськ – Ягодин» (фото)Рух вантажівок відновили: поляки завершили блокування ПП «Дорогуськ – Ягодин» (фото) 

Нагадаємо: днями Укрзалізниця відправила до Польщі перший контрейлерний поїзд з вантажівками. У складі поїзда – 23 платформи, на які завантажили 13 тягачів з напівпричепами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів