Поділитись:

«Сидиш в тилу, то хоч не скигли»: артисту з Луцька Монатіку «прилетіло» за підтримку шоу Олени Кравець

Неділя, 17 грудня 2023, 11:16
«Сидиш в тилу, то хоч не скигли»: артисту з Луцька Монатіку «прилетіло» за підтримку шоу Олени Кравець

Артисту з Луцька Дмитру Монатіку, який підтримав Олену Кравець у розпал скандалу з 27 мільйонами, перепало від українців.

Про це пише 24 канал. 

В мережі розгорівся гучний скандал через вечірнє шоу Олени Кравець «Тихий вечір», на яке витратили мільйони з держбюджету. Хвиля критики вилилася на ведучу програми. Водночас її підтримали українські знаменитості. Серед них – Монатік. Зрештою, і він потрапив під «гарячу руку» обурених українців.

Після того, як співак написав слова підтримки Олені Кравець, його теж розкритикували. Користувачі соцмереж захейтили артиста через те, що він не воює в ЗСУ, нібито їздив раніше до Москви та запропонували виділити на шоу ще грошей.

Після того як на телеведучу посипалась хвиля критики через програму «Тихий вечір», Дмитро Монатік підкреслив, що шоу йому дуже сподобалося і виявилося для нього розрадою у складні часи.

«Дуже добре шоу, чарівна, талановита ведуча, неймовірна команда гарних, добрих людей. Мене воно рятувало від темноти навколишньої безліч разів. Тримайтесь», – написав Монатік.

Це обурило деяких читачів:

  • «Ну, якщо воно вас рятувало від «темноти навколишньої», то треба ще 32 млн виділити, а хлопці хай самі й надалі одягаються, люди організовують збори на тепловізори, дрони і т.д.. Цікаво, а чи врятує це шоу мене від російської окупації?»
  • «Іди на фронт країну захищати. Як же ви дістали всі, ухилянти. Сидиш в тилу, то хоч не скигли. Рятувався він від темряви, ото в тебе проблеми»
  • «Ви ж катались до Москви. Заробляли шалені гроші, цікаво куди ви їх діли?»

Нагадаємо: у 2022 році Олена Кравець вирішила піти з «Вечірнього Кварталу». Згодом вона стала ведучою у програмі «Тихий вечір», яка виходить в ефірі телеканалу «ДІМ». Тепер в мережі розгорівся скандал, оскільки з'ясувалося, що у 2023 році на шоу виділили понад 27 мільйонів гривень. Ця новина викликала широке обурення, оскільки люди вважають, що ці кошти можна було б краще використати на підтримку Збройних сил. Так хейт посипався і на Олену Кравець. Люди подумали, що акторка особисто отримувала кошти з держбюджету. У відповідь на критику вона пояснила, що не брала участі у розподілі чи фінансуванні ресурсів каналу, адже була лише обличчям та ведучою програми, і як всі інші члени команди отримувала за свою роботу зарплатню. Водночас Кравець відзначила внесок шоу в інформаційну війну і додала, що у 2024 році програма не буде виходити. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів