Поділитись:

У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)

Вівторок, 19 грудня 2023, 11:23
У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)

На автодорозі Київ – Чоп внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула пасажирка легковика, який врізався у припарковану на узбіччі вантажівку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

Смертельна ДТП трапилась у понеділок, 18 грудня, близько 22:40, на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Велика Омеляна Рівненського району.

Поліцейські на місці події встановили, що 27-річний дубенчанин, водій автомобіля Volkswagen Passat, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з напівпричепом тягача Renault Magnum. Кермувальник останнього, 34-річний житель Харківщини, через несправність вантажівки зупинився на узбіччі, включивши аварійну світлову сигналізацію, а для кращого розпізнавання повісив на напівпричіп світловідбивний жилет.

Унаслідок зіткнення 26-річна пасажирка, жителька міста Дубно, отримала тілесні ушкодження несумісні із життям та померла у кареті «швидкої» по дорозі у лікарню.

Обидва керманичі були тверезі та не травмувалися.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській області розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України.

27-річний дубенчанин пояснив, що запізно побачив вантажівку.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини ДТП. Транспортні засоби вилучили.

У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото)У жахливій ДТП на трасі Київ – Чоп загинула 26-річна жінка (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів