Поділитись:

Горіли будівлі та комбайн: за добу на Волині сталися п'ять пожеж (фото)

П'ятниця, 29 грудня 2023, 12:14
Горіли будівлі та комбайн: за добу на Волині сталися п'ять пожеж (фото)

Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували п'ять пожеж та здійснили три виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У четвер, 28 грудня, о 6:43, до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Тристень Луцького району. На місце виклику направили рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Рожище спільно зі співробітниками місцевої пожежної охорони сіл Доросині та Ясенівка. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою двох водяних стволів ліквідували займання. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 9:05 вогнеборці 7-ї ДПРЧ міста Володимир приборкали займання господарської споруди в селі Суходоли Володимирського району. Імовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем власником.

А о 11:20 бійці 7-ї ДПРЧ загасили загоряння комбайна в селі Нехвороща Володимирського району, причину займання встановлюється.

У селі Перемиль Луцького району черговий підрозділ 22-го державного пожежно-рятувального поста ліквідував пожежу в господарській споруді. Імовірна причина займання встановлюється.

Крім того, у Володимирі рятувальники за допомогою спеціального інструменту провели аварійно-рятувальне відкривання дверей, аби надати доступ медикам до літньої жінки, яка потребувала допомоги.

Горіли будівлі та комбайн: за добу на Волині сталися п'ять пожеж (фото)Горіли будівлі та комбайн: за добу на Волині сталися п'ять пожеж (фото)Горіли будівлі та комбайн: за добу на Волині сталися п'ять пожеж (фото)Горіли будівлі та комбайн: за добу на Волині сталися п'ять пожеж (фото)Горіли будівлі та комбайн: за добу на Волині сталися п'ять пожеж (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів