Поділитись:

У Луцьку п'яний на «шкоді» зніс паркан біля Старого ринку (фото)

П'ятниця, 29 грудня 2023, 13:10
У Луцьку п'яний на «шкоді» зніс паркан біля Старого ринку (фото)

У Луцьку нетверезий водій, який наїхав на дорожню огорожу біля Центрального ринку, отримав три протоколи від патрульних.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Ввечері у четвер, 28 грудня, на лінію 102 надійшло повідомлення від громадянина, який розповів, що став очевидцем того, як на вулиці Глушець легковик Skoda врізався у дорожню конструкцію, що відділяє проїзну частину та тротуар. За його словами, керманич був п’яний.

На виклик вирушив екіпаж патрульних. Коли інспектори прибули на місце, то підтвердили усі слова заявника, а у 62-річного винуватця ДТП виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти освідування на місці, алкотестер показав результат 2,94 проміле, що перевищує максимально допустиму норму у майже 15 разів.

Правопорушника поліцейські відсторонили від керування. На нього склали три протоколи за:

  •  ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів);
  •  ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд);
  • ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

«Нетверезе водіння для цього водія, ймовірно, завершиться штрафами та позбавленням права керування. Але ж такі дії можуть призвести до набагато гірших наслідків, коли платити доводиться життям та здоров’ям.

Шановні керманичі, в жодному разі не дозволяйте собі подібного. Не сідайте за кермо у нетверезому стані, бережіть себе та інших!» – додали у патрульній поліції.

У Луцьку п'яний на «шкоді» зніс паркан біля Старого ринку (фото)У Луцьку п'яний на «шкоді» зніс паркан біля Старого ринку (фото)У Луцьку п'яний на «шкоді» зніс паркан біля Старого ринку (фото)У Луцьку п'яний на «шкоді» зніс паркан біля Старого ринку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів