Поділитись:

Жителів прикордоння Волині застерігають не допомагати контрабандистам

П'ятниця, 29 грудня 2023, 19:02
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Прикордонні підрозділи Волинського загону активно протидіють протиправній діяльності на кордоні, в тому числі й контрабандній. 

Про це 29 грудня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

«У той час, коли ми спільними зусиллями укріплюємо північні рубежі, а українські військові віддають власне життя за збереження держави та її демократичного устрою, зловмисники не полишають спроб у будь-який спосіб наживитися. Часто вони використовують жителів прикордонних населених пунктів у своїх злочинних оборудках, зокрема пропонують їм за грошову винагороду переправляти контрабандні товари через кордон з Республікою Польща та білоруссю», – зазначили прикордонники.

Такі дії протиправних елементів та осіб, які приймають їхні злочинні пропозиції, особливо в умовах війни, можуть не просто зруйнувати засади верховенства права, а й загалом послабити обороноздатність країни і її армії. А будь-яке порушення на державному кордоні несе пряму загрозу захисту державних інтересів та забезпеченню недоторканості українських рубежів.

Закликають усіх, а особливо мешканців прикордоння, бути свідомими, проявляти пильність та не піддаватися впливу й не приймати провокативних пропозицій від осіб, які мають протиправні наміри. Це – злочин! За нього обов’язково доведеться відповідати перед законом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів