Поділитись:

Відома луцька співачка обурена: «Квартал 95» спаплюжив легендарну пісню її батька (відео)

Середа, 03 січня 2024, 11:28
Відома луцька співачка обурена: «Квартал 95» спаплюжив легендарну пісню її батька (відео)

Виступ «Квартал 95» обурив луцьку співачку Марію Хурсенко, адже там використали легендарну пісню її батька В'ячеслава Хурсенка «Соколята» й переробили її під пса Патрона.

Про це співачка повідомила у своїх соцмережах, пише Таблоїд Волині. 

«Не хочу, щоб ця бруднота була у мене на сторінці, але багато з вас подумали, що я давала дозвіл на це цілковите знецінення і спотворення пісні. Я, звичайно, розумію, що зараз нам всім не до гумору. Але це зовсім і не смішно... Виконує вона, а соромно мені. Соромно, що до такого низького рівня опустили нашу гумористичну культуру... Як можна було додуматись поєднати таке з історичним твором», – пише Марія. 

Вона також додала, що чекає відповідних дій від представників Української Агенції з Авторських та Суміжних Прав, зокрема, Валерія Харчишина.

«Стільки негативних відгуків про це незаконне використання я отримала, що всіх тепер буде цікавити подальше розгортання подій. А для вас тут і доказ, і порушення цілого пункту Закону. Для вас це має бути діло принципу», – йдеться у дописі.

У коментарях під дописом – чимало критики шоу: «Квартал вкотре себе похоронив. Ганьба – таку пісню спаплюжили», «До чого котиться суспільство, точніше, до чого хочуть нас «скотити», «Ідіть бездарі кварталівські ви до собачої матері...І не смійте чіпати своєю примітивністю і пошлістю українську пісню, великого митця !!!..Я мав за честь дружити з В'ячеславом Хурсенко, співпрацювати з ним на теренах Українського радіо та телебачення, слухати його самобутні і проникливі пісні.Війна йде з зовнішнім ворогом, а тут ще й внутрішні недомитці, недоукраїнці біснуються... То ж в пам'ять Великого Українського Митця : композитора, поета, музиканта, співака В'ячеслава Хурсенка, прошу щирих українців не бути байдужими...».

Нагадаємо: мера Скадовська Олександра Яковлєва обурив номер «95 кварталу» про мову переселенки «сіСькадовська». Він записав відео у відповідь на жарт від студії «Квартал 95» про переселенку з окупованого росіянами міста, яка, переїхавши на Закарпаття, «кумедно» перекручує українські слова, намагаючись розмовляти з місцевими жителями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024